søndag 1. mai 2011

Vi i ScrappeHuset har et ledig rom og en ny utfordring til deg!

Hvis du liker å scrappe, le og hygge deg med andre scrappedamer, samt har tid og lyst til å være med til planlegging, lage utfordringer og alt mulig annet rart som hører med til å være med i kulissene hos en utfordringsblogg/scrappemagasin, ja da synes jeg du skal ta en titt her! Vi i ScrappeHuset er på utkikk etter en ny samboer, kanskje er det deg?
Vi damene i ScrappeHuset (alle unntatt Elisabeth, vi krysser fingrene for at hun kan joine oss neste gang vi samles ) møttes på SteinkjerScreppa, og måtte jo selvfølgelig knipse noen bilder av oss sammen. Et av disse bildene har jeg brukt til å scrappe mitt bidrag til vår nyeste utfordring, den finner du her!
Jeg har gått amok med stash fra Sassafras Lass, det slo meg at det er lenge siden jeg har lekt kun med deres ting, så jeg fant frem mange nye og gamle godbiter, og emballasje jeg ikke har kunne få meg til å kaste, og koste meg med dette :)
Jeg håper dere ellers har det bra, og nyter våren! Det har vært litt kaldere de siste dagene, men skal jeg være helt ærlig så gjør det meg altså ingen ting... Så kan man bruke kveldene på å sitte inne og scrappe, i stedet for at det forventes at man sitter utenfor og nyter varmen, et glass vin og en hyggelig samtale... Fysjom :D
Og vet dere hva jeg så glimt av da jeg feiret 2årsdagen hos love2scrap lørdag? Massevis av deilig stash fra Sassafras Lass og October Afternoon♥ Henholdsvis seriene Sweetly Smitten og Starters og 5&Dime. MUMS! Nå venter jeg bare på at Pia får lagt det inn, og jeg kan finne en unnskyldning for å ta turen inn til Roskilde... Gode råd mottas med takk:D

8 kommentarer:

Karina Beck sa...

Lækkert layout med fede detaljer!
I LOVE OA ; )

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
For en hærlig LO og så utrulig helrig pynta. likte bambien veldig godt...kom vel kanskje ikke som en bombe:) hehe

No begynne det å nærme sæi studieturen til københavn, og æi lure på om du har nåen gode shoppetips. Vi skal bo ved strøke, det e det eneste æi vet. SÅ om du vet om nåen bra interiørbutikker, barneklærbutikker (digge katvig, molo og de type klærne) så srik ut:)

Ha en fin fin kveld
klæm

Katrine (Kat) sa...

Igen super fedt med alt dit lag på lag ;) Er helt vild med din pil! Gøy:D

Torill sa...

Så kjempelekkert!!
Og hærlig bilde;0) hi hi!
knalltøff LO, Ann Cicilie! Du er så flink, altså - og jeg er så glad for at du er min samboer i Huset!!
klems

Elisabeth sa...

hehe...der er dere jo!! og du verden for et herlig fyrverkeri av en fargerik LO da....me like alot-alot og alot, og ja, vi får satse på at det byr seg en anledning til å få samlet hele sulamitten av beboere... :o)

Heidi sa...

I'm in love - jeg elsker dit layout.
og det er bare så spændende alt det du har gang i - håber i finder den rette nye beboer. Hvor er det godt at du er kommet til DK, du kan meget vel være scrapbookingens redning.
xoxo

Lena sa...

Ja, jeg tenkte faktisk på deg her om dagen og hvordan dere giftet dere :) Jeg vil ikke ha en masse ubetydelige saker, jeg vil bare gifte meg med drømmemannen på vår egen måte :)

Vi får se hva vi gjør. Skal planlegge litt til helgen.

Nuss og klem :)

Cynthia Lloréns sa...

I just love your pages....stunning work!!!
I love evrything in here...so many to be inspireted!!!!
I´m follower now.
Hugs from Brazil
Cynthia