onsdag 25. august 2010

Sommerminner / Summer memories

De siste dagene har det regnet og blåst som om det var oktober, pledd og levende lys har blitt funnet frem, og vet dere hva? Jeg synes det er utrolig koselig :) Når man i tillegg har et godt blad å lese i, ja da har man ikke noe å klage over. Da jeg kjøpte den nyeste utgaven av det svenske Scrapbooking m.m., ble jeg virkelig blåst overende av de utrolig flotte layouts bladet inneholdt (men kan noen fortelle meg hvorfor jeg ikke fant en eneste layout av en svensk designer?), det var som om noen hadde laget bladet spesielt til meg :D
The last few days, it has been raining and the wind has been blowing like it was october, and I've really enjoyed lighting candles and having a good time in the evenings. And when I even have a fantastic magazine to read, I have nothing to complain about! The latest edition of the Swedish magazine Scrapbooking m.m. was really amazing, I've never seen a copy of a magazine with SO many gorgeous layouts inside!

Det beste var at det til og med var en layout med Michelle Clement med, en av mine favorittscrappere. Jeg var bare nødt til å lifte den!
The best part of it was that it even featured a layout by Michelle Clement, one of my favourite scrappers. I just had to try scraplift it!
Jeg har fått brukt symaskinen min (ja, den som har vært i stykker i ca 1,5 år, nå er den reparert og fit for fight igjen!), litt stoff fra en Hello Kitty t-shirt (ikke fortell det til Amanda!), en blomst fra Prima jeg var sikker på jeg ALDRI fikk brukt, og annet snacks. Det var skikkelig gøy å lifte, tror jeg snart kaster meg over en av de andre layouts fra bladet også.
I've used my sewing machine, a piece of an old Hello Kitty t-shirt (don't tell Amanda!), a flower from Prima I was sure I'd NEVER use, and some other snacks.It was really fun scraplifting, I'll definetely do that again sometime very soon.

12 kommentarer:

Grethe sa...

WOW! Denne var så utrolig kul! Jeg virkelig digger oppsettet og all den fantastiske pynten du har brukt!
Takk for inspirasjonen!

Anne sa...

Så kjempeflott denne var! Herlig med de store blomstene i kantene, og generelt morsomt og kult pyntet. :)

Maria Krumbæk sa...

Sikke et lækkert LO, så mange lækre detaljer og opsætning. Meget sommeragtigt!

Synnøve sa...

Olala, denne var superlekker! Digger jo ROSA og da;) Flott pyntet, og blomstene på sidene var herlig.
Hmmm... må vel ut å kjøpe blad jeg også da:)

FruMaansen sa...

Wow! smukt! Rigtig mange fine detaljer, og genial ide med at bruge lidt af din datters tøje.

Fin inspiration som altid! :-)

Vibeke sa...

Du scrapper så utrolig herlig om dagen!! Ser godt at du koser deg. Herlig:)

Michelle sa...

Oh, lovely!! :) I haven't seen the magazine yet, so I'm suuuper happy that it's out & you enjoyed it! And your scraplift is gorgeous!! :) I love it to bits! Thanks for the sweet words!

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så flott LO! Skikkelig sommersklig og fin!
Like alt du scarppe altså! Du e så flink!

Susanne Meltesen sa...

Aaaiiiiijjjjjjjj - det er så super, super lækkert. Har ikke set det layout, du har liftet, men det er nok heller ikke det værd, efter at have set din... ;o)

Therese - Tæsj sa...

Njuudli denne da! Stilig oppsett!!

Marolle sa...

wow!! det må være mit yndlingslayout fra dig af, virkelig lækkert

~kelly marie~ sa...

Absolutely gorgeous layout! WOW!