torsdag 13. oktober 2011

Jeg har smashet litt igjen!

Lørdag var jeg hos Love2Scrap til ScrapMarathon (hvis dere ikke har opplevd det, så kan det varmt anbefales). Vi var ca 18 stk som satt fra 10 til 22, scrappet, skravlet, shoppet og råhygget oss. Pluss spiste masse god mat, godt vi kjenner søte mennesker som er gode til å bake :) Jeg elsker disse litt mindre sammenkomstene, det pleier alltid å være god stemning der. Pluss at de som var samlet var en enormt hyggelig og positiv gjeng, jeg elsker at man kan være samlet uten at man nødvendigvis trenger å snakke nedsettende om de som ikke er tilstede, men i stedet nyte hverandres selskap!

Etter å ha laget et par layout var jeg litt "flat", så var det godt jeg hadde Smash'en min med og et par Instaxbilder. Det satt jeg og hygget med resten av dagen :)

(Hadde jeg bare hatt en smule fotoredigeringsskills ville jeg her laget et Instaxkamera + Smashbok = ♥)

Denne dobbeltsiden er om magien som oppstår når jeg er hjemme alene med glimmerprinsessene mine, og klokken slår 19 (som betyr leggetid). De kan ha kranglet og slåss og vært motbydelige ovenfor hverandre, men med det samme vi kommer til dette tidspunkt forvandler de seg til to små engler. De smiler, sjarmer, er plutselig beste venner, og gjør i det hele tatt alt som står i deres lyserøde hjerters makt for å få være opp bare en liiiten halvtime til... Og jeg går fem på, fordi de er så fordømt søte!





Og så en dobbeltside med et bilde jeg tok en dag jeg satt og scrappet, og det var grått og surt utenfor. Elsker gråvær en gang i mellom, så gjelder det bare å tenne lys, finne et stort pledd og en varm kopp kaffe eller te, og scrappe litt eller hygge med andre innendørs aktiviteter.



En enkelt side med mamma og Sofie som sitter og hygger seg i kosekroken vår. Barna elsket å ha henne på besøk, og takket være Norwegian som har begynt med ruter mellom København og Trondheim får vi besøkt mamma, pappa og resten av trønderbataljonen en langhelg i desember. Jeg gleder meg helt utrolig mye - på mange måter enda mer enn jeg gleder meg til å reise til USA.



*Husk min giveaway*

Vi sees snart igjen :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser bare så godt ud. Er selv mormor og elsker at hygge med mit barnebarn. Jeg er bare så heldig, at vi bor 5 min. fra hinanden
KH lonol/Lonnie

Julia sa...

så stilig!! Jeg digger smashinga di, perfekt å ha noe "mindre seriøs" scrapping eller litt hjernedødt som jeg vil kalle det ;-) en slik bok står fortsatt på ønskelista, men har litt kjøpestopp nå. Må nemlig kjøpe meg ny bil til vinteren. Hos oss er det bare 4hjulstrekk som kommer frem og ettersom jeg ikke er i permisjon lenger kan jeg ikke satse på at når min lille konebil ikke kommer frem kan jeg bare være inne.. ;-) Ha en flott dag! Klem

Unknown sa...

uuuhm, de er total lækre. Skønne lag på lag og pynt og uhhhmmmm

Iben sa...

Lækre Smash sider. Er vældig imponeret over hvordan du elegant får mixet emballagen fra dine scrap indkøb ind imellem det hele !
Meget inspirerende :-)

Jytte sa...

Det er bare total rålækkert !!
Elsker alle dine fede detaljer :)

Mio sa...

Vildt lækker , vildt mange datajler flot : )

Beatemor sa...

Herlige sider du har laget her :-)

Mette W. Sørensen sa...

Hvor er det en fed bog du laver, sikke alle de skønne detaljer, er hel vild med den:)

Unknown sa...

vérifiez mon blog Dolabuy Fendi lien du site Dolabuy Prada article Louis Vuitton Dolabuy