lørdag 15. oktober 2011

Morning Birds

En layout med våre to små herlige morgenfugler (eller, de var i alle fall herlige denne morgenen, er ikke hver dag de er like morgenfriske gitt!), som er mitt bidrag til fargeutfordringen hos That's Just So Cute :)


Den ble laget sist weekend hos Love2Scrap. Snille Pia har jo fått inn Studio Calico, og så satt jeg med dette lekre diecutarket som jeg så gjerne ville bruke, men visste ikke hvordan. Samtidig hadde jeg dette mønsterarket i bakhodet, det er så pent og jeg ville så gjerne bruke det, men den mørke blå fargen skremte meg litt. Så gikk det opp for meg at jeg jo kunne bruke diecutsarket som en mask og spraye det blå mønsterarket med hvit mist fra Studio Calico (jeg er hundre prosent sikker på at noen har gjort dette før meg altså, men jeg ka ikke huske å ha sett det noe steder, om jeg har sett det, så jeg kan ikke gi kred).


Som sagt så gjort :) Nå ble det mye enklere for meg å jobbe med det blå mønsterarket, og jeg synes det ble den perfekte bakgrunnen for denne layouten. Og jeg nyter virkelig å scrappe snuppisene i andre farger enn rosa.Takk for titten - og fortsatt god helg :) Nå skal jeg sette meg ved spisestuebordet med en god venninne og scrappe hele kvelden - luksus!

9 kommentarer:

pia iris sa...

utrolig kult med den maskingen altså.
og herlig med ikketypiske farger ja. jeg scrapper mest gutter og det er skikkelig gøy å lage en i rosatoner av og til ;o)
takk for ditt bidrag. klem pia

Linda sa...

så stilig... hvit mist! Det må jeg jammen meg handle :)

bojose sa...

Så flott denne LOen var :)
og smashboka de er kjempeflott :)

Anonym sa...

Det blev et meget flot LO.Smart med den masking. Og ja, det er anderledes at scrappe piger i andet end lyserødt
KH lonol/Lonnie

Trine Brandt-Lassen sa...

Hvor har du dog været kreativ på det sidste. Sådan næsten proportionalt opadgående for dig i takt med at det går ned for mig! Fede layouts, for øvrigt! Hvor er jeg dog ked af endnu engang at misse marathon scrap.

Anne sa...

Hååhhh, denna likte jeg! Så enkel og så kul!
Tøft bilde:)

Takk for ditt bidrag til TJSC

Smil fra Anne:)

~Isabell~ sa...

Skikkelig stilig LO. Liker alle de forskjellige elementene du har med. Takk for ditt bidrag:-)

Pamela sa...

This is fantastic! I love it! :)

{ Kristina } sa...

Kjempefin layout! :)