lørdag 10. april 2010

Old News #1

Jeg tar med meg mine to skjønne døtre til Norge for å vise de frem til familien og ha en hyggelig liten ferie, i mellomtiden publiserer jeg noen av mine gamle favorittlayouts her på bloggen. Har du sett dem før, så håper jeg du har glede av å se dem igjen, og har du ikke, ja så håper jeg de kan gi deg litt inspirasjon!
I'm taking my two lovely daughters up to Norway to visit my family, while I'm gone I want to show you some of my old favourite layouts. If you've seen them before, I hope you enjoy seeing them again, and have you not, well then I hope you get some inspiration!

Jeg synes det er gøy å kikke gjennom det jeg tidligere har laget. Jeg elsker hver eneste layuout jeg har laget, de er ikke alle like fine, men de de gir meg alle gode minner, både ved å se på bildene, men jeg kan også husker hvor gøy jeg har hatt det med å lage de.
I found it amusing looking through my old layout. I love each and one of them, 'cause even if they're not all equaly beautiful, they give me good memories, by looking at the photos but they also helps me remember how fun scrapbooking is.

Den første jeg vil vise dere, er en layout med en av mine beste venner Espen. Vi har kjent hverandre i snart 12 år (herregud, som tiden flyr), og jeg håper virkelig vi vil holde kontakten resten av livet. Sjelden jeg lager en layout i guttefarger, det var gøy!
The first one I want to show you, is a layout with one of my best friends, Espen. We've known eachother for almost 12 years (holy macarony, time flies!), and I really hope we'll stay in touch for the rest of our lives. I rarely make a layout with boyish colours, it was fun!

3 kommentarer:

UlrikaT sa...

Helt super stilig LO så jeg skønner godt att den er en favoritt! :)
Jeg ønsker deg en riktigt god ferie!
Klem/ Ulrika

Anne sa...

Haha, elsker tittelen på den nye bloggen din. :D Og den Lo-en var helt fantastisk, fargebruken og pynten var yberlekker!

Tøvsjur sa...

Kjempefin LO! Så utrulig koselig å scrappe en LO med bilde av din venn:)Digga ugla du har på!