fredag 9. april 2010

Jeg trenger hjelp / I need help! (RAK)

Jeg er håpløs med bånd og blonder. Kjøper masse, får aldri brukt det. Bare se på dette kaoset, jeg har ikke engang et ordentlig system å oppbevare dem i!
I'm totally hopeless when it comes to ribbons and laces. I buy alot, but never gets to use it. Just look at this mess, I don't even have a good oranisation system for them!
 Har du et råd til hvordan jeg kan få brukt de? Noe mer matnyttig enn at Amanda dekorer Sofie med dem?
Do you have a good advice to how to use ribbons? Something that not involves Amanda decorating Sofie with them?
 Jeg tar i mot alt av råd: Links til bilder av flotte layouts, kort og andre prosjekter (både dine, men også gjerne hvis du har sett noen lekre prosjekter på andre blogger), how 2's, oppbevaringstips osv, bare det ikke er altfor komplisert og tidkrevende. Om en uke eller to trekker jeg en vinner blant svarene jeg har fått inn, som vil få en generøs del av min samling av bånd og blonder!
I appreciate all kinds of advice: Links to pictures of layouts, cards, altered projects (your own or other gorgoeus projects you've found on the web), tutorials, organisation tips and so on, as long as it's not to complicated and time consuming. I'll draw a winner in a week or two, that will receive a generous part of my collection of laces and ribbons!

9 kommentarer:

Kristine sa...

Noen forslag, som ikke er veldig kompliserte :) De to siste er ikke fra eget hode, men jeg regner med at det ikke gjør noe? ;)

1. Kjøpe et kjedelig, billig foto eller scrappe album og lim båndene som striper, kant i kant eller litt overlappet, så de dekker hele albumet. Legg gjerne inn et bilde på fremsiden, så får du et veldig pent og personlig album :)

2. Lag lommebok, sminkepung etc! Kom over denne siden tidligere og jeg synes det var en superartig måte å bruke båndene på! Pent ble det også :) Litt mer jobb dette da. Du ser hvordan her: http://lilblueboo.blogspot.com/2009/11/scrap-ribbon-walletclutch-tutorial.html

3. Lag en pute av dem! Dette er enkelt! her ser du fremgangsmetoden: http://familyfun.go.com/crafts/ribbon-pillow-785013/

ThisIsAnfield sa...

Du kan bruke dem som rammer rundt bildan eller trykke ut non hjerte, runde, firkanta osv dies og surre bånda rundt dem. Se på valentines kortet i bloggen min, så ser du ei har gjort det med hjertet på den! :-)

Isabell - Taranita sa...

hehe, for et super herlig bilde av lillesøster med blonder på hodet=)

Jeg er selv dårlig på å bruke bånd, men hva med å dekorere jentene rundt magen når de bruker kjoler, eller kanskje du kan lage en rangle til lillesøster med masse bånd med noe i enden=)

God helg til dere

Raziel sa...

Nu har du et par dejlige piger at scrappe om, så du skal da simpelthen blive bedre til at bruge blonder og bånd på dine LO's.

Her er lidt eksempler på hvordan jeg har brugt blonder/bånd på mine LO's.
http://razielsscrapblog.blogspot.com/2009/03/scrap-i-det-jyske.html

http://2.bp.blogspot.com/_afkAcakUw9k/SbQD3TcWz2I/AAAAAAAAAS4/0ZxsnScQHKY/s1600/LO_Sandra.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_afkAcakUw9k/SVZ9n63XtmI/AAAAAAAAASQ/1tvkvCpCvFU/s1600/LO_Flyvemaskine.jpg

Du kan også fx bruge dem rundt om kanten på en æske.

Benita sa...

Du køber en billig kasse til dimser i fakta eller lign, klipper firkanter der passer i hullerne og ruller dit bånd om dem. Tager et billede senere i aften og ligger på bloggen, så du kan se hvad jeg mener. Det er nemt at overskue, opbevare og inddele i farver. :D

Meltesen bruger meget bånd i ryggen af albums, det gør du da vist ikke, vel? Måske var det en måde at bruge det på.

Jeg selv bruger det tit, så jeg kan ikke helt forstå hvorfor det er svært at bruge bånd og blonder. :) Men er den glade modtager af bånd og blonder. Man mangler vel altid lidt mere ikk?

Anonym sa...

Hej. På min blog har jeg vist med billeder hvad jeg har gjort.

http://alfiedesign.blogspot.com/2010/04/til-ann-cecile.html

Camilla sa...

Hihi, så søt. :)
Jeg er elendig på å bruke bånd selv, denne
http://camilla-beautifulmoments.blogspot.com/2010/02/work-it-baby.html
er vel den jeg har brukt mest bånd på, og i samme innlegg har jeg lagt inn bilde av hvordan jeg oppbevarer dem. ;)
Lykke til med å finne en løsning som passer for deg. ;D

Anne sa...

Jeg elsker blonder, så jeg bruker en del av det, men samtidig vil jeg liksom spare på de fine, så det er vanskelig. :p
Her prøvde jeg på en overlesset stil, og har brukt mange forskjellige blonder og bånd. Noen av de har jeg distresset og sprayet glimmer mist på, syns det ble en veldig fin effekt. :)
http://felixiren.blogspot.com/2010/01/skissedilla-42.html

Marit sa...

Hei
Du kan lage bøker. Klipp ut spor i arkene.og surr rundt
båndene.Ei bok til bånd/farge. Ei bok til blonder.
Hilsen Maska