søndag 21. november 2010

Søndag / Sunday

Først av alt: ScrappeHuset er ute med ny utfordring - vi vil vite hva DU forbinder med jul! Gå hit, la deg inspirere av den nydelige sangen, og scrap i vei! Jeg kommer alltid i en helt spesiell stemning når jeg kommer hjem til mitt barndomshjem til jul, og nyter den utrolig vakre utsikten fra trappa vår. Den har vært med meg gjennom hele livet mitt, og uansett hvor i verden jeg er, er det absolutt ingenting som kan komme helt på høyde med den.
First of all: ScrappeHuset has a new challenge, we want to know what christmas is for YOU! Go here, get inspired by the beautiful song, and get scrapping! I always get in a special mood when I come home to my parents for christmas, and see the view from their house. It's been a part of me my whole life, and wherever I go nothing's quite the same.


Denne søndag har vært herlig, avslappende og utrolig hyggelig. Amanda ble veldig glad for denne amagerhyllen jeg malte lilla til henne (den var mørkebrun før, kjøpte den for to år siden og ENDELIG fikk jeg malt den!), hun bruker det som et slags dukkehus (ryktene sier at hun får et ordentlig et julaften...) og kan sitte i timesvis og leke. Prinsessekjolen skulle på i dag, hun er nå søt
This sunday has been wonderful. Amanda has been playing with this shelf (or what to call it it English), I just painted it purple for her and she kind of use it as a doll house (rumours has it, that she will get a real one on Christmas Eve...). She can sit for hours and play, today in one of her princess dresses

På ettermiddagen dro vi ut til Birkegårdens Haver, anbefales på det sterkeste til alle i Sjællandsområdet med (og uten) barn! De åpnet julemarkedet i går, og man kan virkelig merke hvordan eierne har lagt hjerte og sjel i dette stedet. Vi vandret rundt i den japanske hage, som var dekorert med tusenvis av nydelige lys som skapte en fantastisk stemning, var med på aktiviteter for barn, besøkte julemarkedet, spiste middag der og avsluttet med at Amanda fikk en ridetur på esel. På det tidspunkt var det nesten tomt, det var eselets siste tur for dagen og vi gikk derfor gjennom den japanske hagen. Det var helt mørkt, vi var helt alene, lysene kom til sin fulle rett, Amanda storkoste seg med ridetur, og det hele var bare magisk
This afternoon we went to Birkegårdens Haver, a place with gardens, animals and fun activities. They opened their christmas market yesterday, and it was really magic You can sense that the owners have out their hearts and souls in this place, it's just fantastic!Bildet er tatt fra deres hjemmeside, vi hadde ikke med kamera i dag. For en scrapper er kanskje dette som å banne i kirka, men av og til synes jeg det er deilig å bare la kameraet være hjemme og heller bare nyte en liten utflukt uten å tenke over hvordan det vil se ut i bilder.
Picture is taken from their home page, perhaps a scrapper shouldn't say this, but sometimes I just like to leave the camera at home and enjoy a trip without thinking too much about how it would look on pictures.

Ønsker dere en nydelig kommende uke!
Wish you all a wonderful new week!

4 kommentarer:

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
SÅ koselig LO! Ååå kjenne igjen den gode følelsen å sitte på trappa hjæmme når det e jul..:) glede mæi masse.

Så kjæmpefin hylla blei da:) Helt hærlig farge:)

Høres ut som en kjæmpekoselig dag dåkker har hadd. Og det e sant som du sir at det e godt nåen gang å bare legge kamera hjæmme.
KOs dæi masse.
klæm

Elisabeth sa...

utrolig stemningsfull og lekker LO du har laget her. Jeg simpelten elsker harmnonien du har gjenskapt til det fulle her....

linn kristine sa...

Koselig og stemningsfull LO. Fin sammensetning av farger og mønsterark. Herlig detalj med den nostalgiske frøkna nede til venstre. ;)

Marolle sa...

mums lækkert layout