lørdag 27. november 2010

A kind of christmas card

Hjelp, allerede en uke siden sist jeg oppdaterte bloggen? Tiden flyr gitt! Alt jeg lager av scrapperelaterte ting er sånne som du først får se hos ScrappeHuset eller Scrapsisters i desember og utover, og bortsett fra det har tiden gått med på å rydde ordentlig i scrappestashet mitt (igjen, igjen), leke i snøen (yey!) og nyte min siste uke på barselpermisjon i fulle drag.

Her er et julekort jeg har laget for ScrappeHuset. Veldig tradisjonelle juleting er ikke helt min greie, men følte jeg fikk laget en liten twist på denne med det malte chipboardvinduet fra Maya Road (fra Studio Calico sin septemberpakke), plukk et "polaroid"stempel fra Studio Calico.


Mønsterarket med hjerter på er fra Papirdesign, jeg elsker det! Fineste julearket jeg har sett tror jeg ♥ Bildet i midten er fra et juleark fra American Crafts.


Jeg har ikke fått trukket vinneren av giveawayen min, skal nok få tatt med sammen i løpet av de neste par dager :)

3 kommentarer:

Camilla sa...

Nydelig julekort! :)
Jeg har enda ikke fått laget mer enn to(?) julekort i år. Hjelp.

Lene sa...

Kjempestilig julekort ! Jeg har enda ikke begynt på mine og jeg merker stresset og presset (?) - jaja - det får bli som det blir. !
Takk for inspirasjon!

Ifversen sa...

Superflot! Hvis det ikke var fordi jeg var næsten færdig med julekort så liftede jeg lige det!
Og tak for linket til kamerataske! Det er nu på min ønskeliste - og jeg kan NÆSTEN mærke at det kommer under træet i år!!! JJUUUBBII!