lørdag 8. mai 2010

Of course we still love you...

Scrappehuset utfordrer oss denne måned til å scrappe noe som ikke er like enkelt i hverdagen. Jeg synes at noe av det som var vanskeligst med å bli tobarnsmor, var å skulle venne seg til å skulle "dele" oppmerksomheten min mellom dem begge. Jeg synes det kan være vanskelig når jeg er hjemme alene med begge to, og begge to er litt slitne og trenger trøst. Eller at Amanda trenger hjelp til noe, mens jeg gir Sofie mat. Både Amanda og vi skal venne oss til den nye tilværelsen, men jeg har tro på at Amanda har godt av å lære seg at hun av og til blir nødt til å vente litt.
This month, Scrappehuset is challenging us to make a layout about something in your everyday life that's not that easy. One of the thing I've found a bit hard about becoming a mother for two girls, is to have to "split" my attention between them. It's something we all have to get used to, but I believe that Amanda will not get hurt by learning that she sometimes have to wait to get attention.

8 kommentarer:

Torill sa...

Kjempelekker!!! Så digg LO, altså! Du leker og bruker så masse hærlige farger!!!

- og en viktig utfordring det du har her! Ikke alltid like lett!! Lykke til, videre. Det vil alltid være noen utfordringer der:0)

God helg! Og takk for at du bidro på denne utfordringen også:0)

Maria Krumbæk sa...

super flot LO! Og en rigtig god ting at scrappe. Jeg er helt vild med dine LOs, du har sådan en fed sans for detaljer.

Vibeke sa...

Denne var digg, om et viktig tema. Ikek lett for noen det der. Men en flott Lo ble det ut at det!! Digger de herlige fargene dine - og alle de flotte detaljene da. LEKKERT:)

Marolle sa...

er vild med det!
og et godt emne at scrappe om.

Beatemor sa...

Ikke lett denne overgangen der. Har selv kjent følelsen av å ikke strekke til for ungene. Flott Lo!

Cheryl Nelson sa...

darling! fabulous stitching!

linn kristine sa...

Åh, kjenner jeg får et stikk i mammahjertet av denne. Sliter med akkurat det samme problemet her i huset, søskensjalusi. Det er slitsomt og tungt mange dager, og mange LOer om tema har det blitt. Er det ikke kjekt med scrapping som terapi!? ;D

NYDELIG bidrag. Fargerik og lekende. Og det herlig bildet. Ikke minst tittelen - den var så flott uttalt på engelsk *klump i halsen*

Takk for ditt kule og litt triste bidrag! ;)

Amber sa...

Absolutely BEAUTIFUL!