mandag 17. mai 2010

Et minialbum

Først av alt: Gratulerer med dagen! Håper dere har en fin dag, her skal det feires med pølser og is i ettermiddag.

På Sejerø hadde vi det herlig, selv om været var noe crap og kloakksystemet nektet å fungere den siste dagen! Jeg hadde med litt scrappestæsj over, og fikk laget et minialbum. Det er år og dag siden sist jeg laget et! Bildene er fra en dag vi var på fisketur, dere vet, en sånn dag hvor alle er glade og smiler og alt klaffer. Deilig.

Har pyntet ganske enkelt, og ettersom jeg skifter scrappestil oftere enn jeg skifter truser, har ikke hele albumet en stil. Første del er pyntet med papirer fra serien "Queen Bee" fra Pink Paislee, en del i midten med papirer fra Prima og 7 Gypsies, og den siste delen med papirer fra Cosmo Cricket.

Det ble et stort album til slutt, men her har dere noen av sidene:

Mangler tekst her, skal skrive den senere. Har pyntet flip note'n fra Pink Paislee med Platinum Stickles rundt kantene, elsker det!

Enkelt pyntet med rub-ons fra October Afternoon:

Pyntet med stæsj fra Cosmo Cricket:


Elsker denne dobbeltsiden. Chipboardrammen er fra Sassafras Lass, jeg har punchet to hull hvor binding ringsene går gjennom. Journalingboksen er fra Cosmo Cricket, den brune borderstickeren fra Jenni Bowlin, og ugla fra October Afternoon:

Flere bilder av ordene i skogen:

Baksiden:

3 kommentarer:

Maria Krumbæk sa...

sikke et sødt minialbum - dem må du bestemt lave nogle flere af ;)
Det er også nogle fede materialer du har brugt!

Camilla sa...

Så fint det var -herlige bilder. :D

Anonym sa...

virkelig lækkert, får lyst til at lave et til mini album nu :o)