mandag 13. februar 2012

Svever rundt på en stor, rosa CHAsky...

CHA var stort. Enormt! Den første dagen gikk jeg bare rundt og måpet. Og siklet en god del på alle lekkerbiskenene. Å gå rundt blant alle de store produsentstander, og kunne kikke med fingrene på alle de nye og fantastiske lanseringene var en opplevelse i seg selv. Så kom det at jeg fikk være med på å velge ut varer som skulle kjøpes inn til butikken, og å få snakke med og delta på kurs med noen av de aller største scrappenavnene. Er det rart ei jente fra den trønderske landsbygd blir litt overveldet?!


På kurs med Julie Fei-Fan Balzer, hvor hun viste teknikker med skabeloner fra Crafter's Workshop. Love2Scrap får noen av disse inn!


Jeg kommer til å skrive litt både for Love2Scrap og Scrapsisters i de neste par uker, om mine opplevelser på messen. Hvis du vil lese litt mer om hva vi har bestilt inn til butikken, kan du kikke innom på Scrapsistersforumet. Jeg har gått rundt på messen med min kjære designkollega og vintagedronning Stine og håndplukket godbiter ut fra et bredt spekter av produsenter, vi håper det kommer noe for enhver smak :)


Crate Paper - "Storyteller"

Dear Lizzy/American Crafts - "Neopolitan" My Mind's Eye - "Follow Your Heart"


Jeg kan forresten fortelle dere at det kommer to kurs fra meg i butikken her i foråret. Torsdag den 22. mars holder jeg et SMASHkurs, her er dere velkommen til å ta deres SMASHbok med (hjemmelaget eller ikke, det er selve konseptet vi skal arbeide med), så får dere en pakke med produkter jeg har plukket ut, jeg vil snakke litt om å smashe og så skal vi råhygge med våre bøker. Perfekt for alle som har kjøpt eller laget en slik bok men står litt fast i hvordan man kan bruke den, eller til dere som bare vil ha noen nye idéer.


Art journaling er populært for tiden, noe jeg også så på CHA-messen. Søndag 13. mai holder jeg et kurs som kommer til å være sterkt inspirert av hva jeg lærte i USA - her skal vi søle, hygge oss og lære oss å utfolde oss kreativt på en litt annen måte enn når man lager en layout eller et kort.
Art journalingkurs med fantastiske og fargerike Suzi Blu - gå ikke glipp av hennes crazy videoer! Det jobbes med å få henne til Danmark som kursholder... Hun har laget noen skjønne art journaling stempler i samarbeid med Stampavie... Oh la la...

Vi sees - snart?!

2 kommentarer:

Vibeke sa...

ÅÅÅ heldige du!!!
Savner deg jeg!!

toi9 sa...

Så heldig!!
Tror jammen meg at jeg også hadde svevd på en sky om jeg hadde vært deg ;)

Klem