onsdag 29. februar 2012

1. Tinkerbell half marathon

Hos That's Just So Cute har den superdyktige gjestedesigneren Ann-Katrin en utfordring til leserne: Scrap noe inspirert av Tingeling! Eller Klokkeblomst som hun heter på dansk :)


Da vi var på vei til frokostrestauranten vår tidlig søndag morgen i Anaheim, oppdaget vi at store deler av veien var sperret av. Vi nærmet oss sperringene for å se hva som var på gang, og det viste seg at Disneyland arrangerte et veldedig halvmaraton; 1. Tinkerbell half marathon. Det var det helt store show på ekte amerikansk vis, med massevis av cheerleaders og ivrige tilskuere, og 12.000 deltakere kjempet seg gjennom de ca. 21 kilometer. Mange av de utkledd som Tingeling, eller andre Disneyfigurer :) Tenk deg for en opplevelse å være med!


Jeg erget meg sååå over at jeg ikke var med, for når en supersize amerikaner kan, så kan vel jeg og?! Pluss at jeg jo nettopp hadde kjøpt meg en hel masse lekkert treningstøy fra Nike!


Nåvel, det ble til at vi så på, og fikk tatt en haug med bilder. Her har jeg mikset litt av alt egentlig. Bakgrunnen er fra Echo Park Paper, alfastickers fra Basic Grey, litt ark og småpynt fra American Crafts, og tallstickers pluss chipboardbanners fra October Afternoon. Ser du den hvite bomullsdimsen til venstre? Det er en stoffprøve jeg har sneket til meg fra Ikea - de har mange lekre:)

9 kommentarer:

Dortesjs sa...

ihhh super fint

pruts sa...

stunning !!!

pia iris sa...

så morsomt det hørtes ut å se på dette.
og en flott LO ble det av det og :o)
takk for ditt bidrag. klem pia

Jette Munkbøl sa...

Hvor er det flot, skønne detaljer

danni reid sa...

love the stitched heart, beautiful layout!!!

Alex sa...

Hihi, det låter lite som ett skämt! Tingeling-marathon :-D Sååå amerikanskt! Men jag håller med dig, det är säkert en upplevelse av en egen klass :-)

Underbar layout! Älskar alla sydda detaljer! Nåt jag så himla gärna skulle vilja lära mig!

Ann-Katrin sa...

Så utrolig kul! Og tenk at det finnes et eget Tingeling-løp! Der skulle en ha vært med. Takk for at du deler og moro at du ville være med på utfordringen min!

Alex sa...

Hej Ann! Ville bara säga hur mycket jag äääälskar din stil! Har en liten award till dig på min blogg :-)

Jody sa...

I came to your blog through Alex's! Your stuff is amazing! I am soooo looking forward to following your blog! Thanks for sharing all your talent! Very inspiring!....If only I could understand what you write :)