torsdag 10. november 2011

Hvordan innleder man et innlegg...

...når det er nesten en måned siden sist jeg ga lyd fra meg?

"Hei" kanskje?

Vært veldig stille og rolig på scrappefronten for min del, ikke scrappet så mange layouts, har gått mest i Smash.

Først kan jeg vise en veldig enkel layout jeg har laget med stash fra Amy Tangerineserien som Love2Scrap har fått inn (sommerfuglene er fra Studio Calico, jeg har kjøpt dem hos Picturing The World. Du er NØDT til å sjekke den butikken ut - de har vanvittig mange lekre saker og knakende god service! Jeg var innom de ca 15 ganger i løpet av Scrap-A-Mania, jeg er frelst!):


Har også laget et par layouts til, men en av de er hos Love2Scrap og den andre er ikke helt ferdig enda, så her får dere i stedet noen Smashsider:
Hønsenettingstencilen er fra Crafter's Workshop, og er kjøpt hos skjønne Gitte hos Hobbyboden. Det er også brukt en stencil fra dem på den andre del av denne dobbeltsiden, også kjøpt hos Gitte. Var dessuten nødt til å eie en med woodgrainstruktur, den har jeg prøvesprayet her:


I tillegg til de overnevnte tre, kjøpte jeg også en med houndstoothmønster. Lekkert, lekkert, lekkert!

Og snakker om Crafter's Workshop... Gjett hvem som skal på workshop med dem til CHA? Det er meg ja! I tillegg skal jeg på en art journaling workshop med Suzi Blu, en Zutterworkshop og en med Yellow Little Bicycle. Og en demo-nar om mixed media artists. Den første iveren over å skulle ta turen over til CHA hadde lagt seg litt for en stund, men blusset opp for fullt igjen da de åpnet for tilmeldinger til workshopene tirsdag! Håper jeg lærer noe nytt og kan holde noen gode kurs her til foråret :)


Hva har dere for planer i morgen, den 11/11-11 kl.11.11? Hva enn det er, ta bilder av det og del de over hos Marie :) Vi sees snart - jeg tror ikke det går en måned til neste gang :)

Jeg må forresten avslutte med å si TUSEN takk for en herlig weekend på SAM - det er alltid så hyggelig å møte så mange nye og gamle kjente man deler sin scrappepasjon med!

9 kommentarer:

Lilith Eeckels sa...

Love your layout and those journal pages are awesome!

Danielle sa...

Great layout and love your mini book!

Anonym sa...

love your mini book and the frames in that layout are FABULOUS, loooove.

♥danni

Anne/Scrappefruen sa...

Utrolig kult som vanlig!! Utrolig töff den smash-boken din!

Anonym sa...

Wauw for en smash du laver. Utrolig god ide med de børnetegninger
KH. lonol/Lonnie

Anonym sa...

Hi, I'd like to invite you to post your giveaways on our giveaway directory: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Please submit your blog here: http://www.giveawayscout.com/join/ Once you receive our confirmation email you can post your giveaways on our site. Thanks.

Marinette sa...

Magnifique! Gorgeous layout and love your mini book♥

Kate Vickers sa...

Great projects! I love the mini book!

Karina Beck sa...

Sikke en masse lækre sager, du har lavet!
Selv tak for en hyggelig SAM ; )