torsdag 21. april 2011

Layout fra minialbumkurset... Og info om kurs hos Love2Scrap

Jeg hadde jo ikke noe speilreflekskamera på SteinkjerScreppa (haha, sorry, har visst nevnt det i hver bidige post de siste to ukene!), men Instax'en var med og jeg fikk tatt et bilde av de som var med på minialbumkurset mitt. Liker kjempegodt feelingen de bildene gir (...joda, har visst nevnt det og før, hehe)! Toini har forresten også lagt ut bildene fra det albumet hun laget nå, hun brukte bilder fra barndommen sin og jeg synes det ble så stilig! Flere som har fått lagt ut sitt? Mitt kommer etterhvert det også :)


Fikk laget layouten samme kveld som jeg hadde hatt kurset hvis jeg ikke husker feil, det er noe særlig over å scrappe SÅ ferske bilder altså :) Det hjertet er laget av fimoleire (staves?), og var en del av en STOR goodiebag som lå og ventet på meg på plassen min da jeg var ferdig med å rydde opp etter kurset. Det var søte Cafemocca, en av kursdeltagerne, som hadde lagt den igjen som takk for kurset. Hvor søtt er ikke det? Var masse hjerter, regnbuer og fluesopper der blant annet, jeg tror kanskje hun må kjenne bittelitt til stilen min fra før jeg, he he. Tusen, tusen takk nok en gang :)


Vintagebildet fikk jeg i et lite minikit som Vigdis Neverås laget til meg... Jeg vet du kikker innom bloggen min av og til Vigdis, men tror ikke du har noen blogg selv? Uansett: Tusen, tusen takk til deg også, søte menneske :)

Det er nå bestemt at jeg skal ha mitt første kurs hos Love2Scrap 23. mai, kl 19 til 21. Temaet blir selvfølgelig noe freestyle fargerikt noe, og her er et par smakebiter på materiellet vi skal kose oss med. Jupp, Pia bestiller inn godbiter fra Sassafras Lass så vi kan leke oss ♥ Jeg vet det har vært etterspørsel etter denne produsenten i Danmark, så er veldig glad for at i alle fall deler av det nyeste blir tilgjengelig. Hvis det blir en suksess, kan hun jo kanskje lokkes til å ta inn mer etter sommerens CHA:)


Sees vi der?

6 kommentarer:

toi9 sa...

Den ble så herlig LO'en !!
Så den på Steinkjer også.
Den under med deg og Lene var også skikkleig kul!!
Herlige detaljer på begge.

Ha ei fin påske :)
Klem Toini

Hege sa...

Kuul LO! - og et inspirerende kurs var det også!! Flyter fortsatt på inspirasjonsbølgen etter SteinkjerScrepp{a} jeg!

Alltid gøy med nyheter... - det ser ut til at jeg skal ha de nederste blomstene når jeg kommer over dem!

Lykke til med kurset, det blir nok knall!! Skulle gjerne vært der også jeg!

klems

Grethe sa...

Kul LO! Liker godt fargene du har valgt!
Og bildene blir superkule med dette kameraet!

Julia sa...

Så helig!! Kurset var jo bare såå bra! Skal legge ut min album jeg også, men sparer det beste til slutt vettu ;-)
En Danmarktur hadde ikke vært å forakte :-) Jeg vil gjerne på flere kurs med deg ihvertfall!!

Kos deg med Scrappinga og nyt påska!
Klem

Vigdis Texy texasgirl sa...

pip pip her er jeg :D
Mvh frøken Neverås
:) :)
God Påske !!!

linn kr/sykepleier sa...

Veldig retro og knalltøff side. :D
Nå skal jeg styrte inn å se på albumen til Toini! :D