lørdag 18. september 2010

Sinnataggen!

To my non-Scandinavian readers: A translator will soon be found in my sidebar, please use this to be able to read my blog :)

Vi jentene i ScrappeHuset synes det er veldig gøy å surfe rundt og finne utfordringer som pirrer våre kreative sanser. Vi tror at for å kunne drive en god utfordringsblogg er det vikitg å være klar over hva en selv synes er gøy å scrappe, pluss at vi synes det er morsomt å bli utfordret av andre! Denne gangen falt våre øyne på en av utfordringene hos de herlige jentene hos That's Just So Cute. Man skulle lage noe med minst tre knapper, minst to mønsterark og INGEN blomster (min drømmeutfordring med andre ord *lol*).

Vi har alle laget bidrag med noen fantastiske ark vi har fått fra polske I Lowe Scrap, og vet du hva? Hvis du stikker innom oss i Huset vårt så har DU sjansen for å vinne en pakke med disse arkene, sponset av den eneste butikken i Norge som fører disse lekre arkene - Papir i Hjertet :) Tusen, tusen takk både til I Lowe Scrap og Papir i Hjertet for de generøse bidragene deres, og takk til That's Just So Cute for utfordringen!

For meg er det viktig å ikke bare scrappe smilebilder av barna mine, og dette bildet av Sofie viser henne i en klassisk "Jeg gidder ikke ligge her ta meg oooopp!!!"positur. Hun er veldig, veldig søt (og veldig sinna) :)


Bakgrunnsarket fra I Lowe Scrap er malt med gesso, jeg har deretter splættet litt med sort maling her og der. Banneret er fra Sassafras Lass, og det søte helikopteret fra Cosmo Cricket. Har skjært ut en remse fra et I Lowe Scrap, som jeg så har punchet med en border punch fra Martha Stewart Crafts og deretter svertet litt. Har brukt et vintage bilde fra 7 Gypsies, og så sydd litt.


Filtrammen er kjøpt i Netto, jeg har så klippet ut en oval bit fra et I Lowe Scrapark hvor jeg så har sydd på linjer til å skrive tekst på. De fluffy bradsene er fra Cosmo Cricket.


Synes denne button fra American Crafts passet bra til layouten, har stemplet med rundt stempel fra 7 Gypsies rundt den.


Ser dere hvor flott bloggen min har blitt?! Marie er i gang med å pusse den opp, og jeg synes den har blitt skikkelig fin! Grand Opening kommer om et par dager, og det blir helt sikkert et par FETE giveaways. Hvis du liker Echo Park Paper og Martha Stewart Crafts, så følg med! Ha en superduper helg!

8 kommentarer:

Maria Krumbaek sa...

wow et smukt LO!!

Tøvsjur sa...

Herlig!
Likte godt malinga du har brukt, og se svarte "splæsjan"
Du e kanonrå å scarppe! Helt klart min favoritt;)

Iselind sa...

Denne layouten er bare superkul....!
Digger stilen din.

Ha en fin søndag.

Klem, Iselind....

Vibeke sa...

Utrolig stilig!! Jeg digger den!!

Og så KUL bloggen din har blitt da!! Blir skikkelig misunnelig på den!!:)

Linda Brun sa...

WOW.. Kjempestilig layout med mange flotte detaljer... Jeg ser og ser og finner stadig nye ting..Tusen takk for kjempeinspirasjon...

ps. bloggen din ser stilig ut!!

Elisabeth Helland sa...

sååå herlig og ekte!! ikke noe tilgjort i denne LO'en verken på bildefront eller detaljfronten, alt er herlig sammensatt!

Makówka- Agnieszka Sieńkowska sa...

Very nice work!:)

yanmaneee sa...

jordan shoes
off white
yeezy boost 350
supreme new york
supreme
yeezys
lebron 15
golden goose
pandora
kd shoes